Φυσιολογικός τοκετός με υγεία & ασφάλεια

Ο Φυσιολογικός τοκετός είναι μια απολύτως φυσιολογική εξέλιξη της εγκυμοσύνης, όπου στις μέρες μας δεν πρέπει να φοβίζει τις έγκυες λόγω των μέσων που διαθέτουμε, ώστε να είναι ασφαλής και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνος.

Ο Επίκουρος Καθηγητής Θεοχάρης Παπαγεωργίου συνεργάζεται με το μαιευτήριο ΙΑΣΩ της Αθήνας λόγω του υπερσύγχρονου εξοπλισμού και του έμπειρου προσωπικού που διαθέτει στις υπηρεσίες τόσο της εγκύου όσο και του νεογέννητου μωρού σας.
Με την έναρξη των συμπτωμάτων του τοκετού σας ο γιατρός και η μαία με την οποία συνεργάζεται θα βρίσκονται δίπλα σας. Η μαία θα είναι μαζί σας όλη τη διάρκεια του τοκετού, γα να σας βοηθάει και να σας υποστηρίζει για την ομαλή και ανώδυνη εξέλιξή του, εφαρμόζοντας συγκεκριμένες τεχνικές χαλάρωσης και αναλγησίας.

Πως θα είναι ο τοκετός σας ασφαλής:

    Κάνοντας εξετάσεις με την είσοδό σας στο μαιευτήριο (τόσο αιματολογικές όσο και εξέταση από καρδιολόγο)
    Παρακολουθώντας κάθε λεπτό την εξέλιξη του τοκετού σας και την κατάσταση του μωρού σας με ένα εντελώς ανώδυνο μηχάνημα, τον καρδιοτοκογράφο.

Ο πόνος των συσπάσεων

Δεν πρέπει να σας προκαλεί φόβο ο πόνος των συσπάσεων, διότι:

    Από την μαία που θα είναι συνεχώς δίπλα σας θα χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες τεχνικές αναπνοής και συγκεκριμένες θέσεις που θα σας ανακουφίσουν από τους πόνους και θα σας γεμίσουν ενέργεια για να συνεχίσετε τον τοκετό.
    Υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής της επισκληριδίου αναλγησίας από πολύ έμπειρους αναισθησιολόγους του μαιευτηρίου, με την οποία θα ανακουφιστείτε άμεσα και αποτελεσματικά από τους πόνους.

Περινεοτομή
Η περινεοτομή, η τομή δηλαδή στην περιοχή του περινέου, γίνεται όταν κρίνεται αναγκαίο προκειμένου να διευρυνθεί το άνοιγμα του κόλπου και να διευκολυνθεί η έξοδος του εμβρύου, ώστε να μην προκληθούν εκτεταμένες ρήξεις στην περιοχή στην προσπάθειά του να βγεί.
Επίσης,ο λόγος που γίνεται η περινεοτομή είναι διότι δίνεται μεγάλη προσοχή στην σεξουαλική δραστηριότητα της γυναίκας καθώς και στην στατική της πυέλου προκειμένου να μην έχει προβλήματα με την ούρηση μετά τον τοκετό.

Βλαστοκύτταρα
Υπάρχει η δυνατότητα συλλογής βλαστοκυττάρων και τμήματος ομφάλιου λώρου τόσο για την τράπεζα του μαιευτηρίου όσο και για άλλη τράπεζα της επιλογής σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kαρνεάδου 16 Κολωνάκι

theoharispapageorgiou@gmail.com